top of page

«Dugg Design utformet ROSAs årsrapport for 2020, og vi er utrolig fornøyde både med produktet og prosessen som førte frem til det. Hege er en meget dyktig designer, og vi ble virkelig imponert over måten hun klarte å forme komplekst og vanskelig innhold til en tilgjengelig og elegant rapport. Kvaliteten i håndverket er upåklagelig. Dugg er effektiv, fleksibel og leverer punktlig – med et smil. Hege er en drøm å samarbeide med og vi kan anbefale Dugg Design på det varmeste.»

KRISTOFER REES, RÅDGIVER I ROSA

«Vi har brukt Dugg Design til en rekke ulike oppdrag – fra logo og grafisk profil til trykksaker, bilreklame og webdesign – og vi har vært strålende fornøyd med alt. Hege har en fantastisk estetisk sans og lang erfaring i bransjen som gjør at vi alltid føler oss trygge på at hun vil levere grafisk design som sitter som støpt. Kan ikke få anbefalt Dugg Design nok!»

YVONNE BREEN, FRODIG HAGEDESIGN

«Dugg har designa et bokomslag for meg som ble så stilrent og vakkert at det svært ofte blir kommentert både av kjøpere av boka og av andre. Omslaget kommuniserer innholdet i boka på en nydelig måte, samtidig som det vekker nysgjerrighet. Arbeidet ble gjort til avtalt tid og pris, og Dugg strakte seg langt for at jeg skulle bli helt fornøyd. Jeg gleder meg til neste bokomslag - det er en selvfølge at Dugg skal designe det også.»

GURO SIBEKO

«Dugg Design har gjennom årene laget logo, hjemmesider, visittkort og bokomslag for meg. Designet hennes er unikt, delikat og har en helt egen klasse. Hege på Dugg er lydhør, hyggelig og nøye. Hun er lett å samarbeide med, ryddig og etterrettelig, og evner alltid å gjøre det lille ekstra.»

CATERINA CATTANEO

Ta kontakt for å høre hva Dugg Design
kan gjøre for din bedrift!

bottom of page